Nov model NEXTEC – revolucija v vaši delavnici

Serija CNC-obdelovalnih strojev NEXTEC podjetja HOLZ-HER predstavlja velike spremembe v delu mizarskih delavnic ter izzive v prihodnosti. Stroj je edinstvena celostna rešitev za sodobno predstavitev, učinkovito proizvodnjo in dobičkonosno prodajo pohištva.

Imajo izjemno stabilen dizajn v obliki žerjava. Precizne komponente za pogonsko in krmilno tehniko zagotavljajo najvišjo dinamiko in odlične končne produkte. NEXTEC je na voljo tudi z avtomatskimi komponentami za še učinkovitejšo proizvodnjo.

1. Izberete

Zadostuje že klik na miško! Že en klik zadostuje za izdelavo CNC programov za posamezne dele, programska oprema BetterNest pa avtomatsko preklopi na izbran material plošč.
2. Namestite

Namestite in zaženite program! Želeno ploščo namestite na obdelovalni center NEXTEC in pritisnite tipko za začetek programa. CNC stroj bo opravil vse ostalo: odlično formatiranje, izdelava vseh vertikalnih izvrtin in utorov – in absolutni vrhunec: izdelava utorov za P-sistem-lamelne spojnike na robovih ter v X- in Y-smeri na površini. Brez prevezovanja, brez izgube časa in kakovosti!
3. Končano

V celoti končani obdelovanci! Končani obdelovanci se prenesejo na strojno mizo, kjer se po potrebi obdelajo robovi, glavni del pohištva pa se montira s P-sistem-lamelnimi spojniki.