Product was successfully added to your shopping cart.
robne lepilke

Trend ničelnih spojev v industriji in obrtništvu je neustavljiv in vsi želijo izkoristiti edinstven "enoten" videz.

Robna lepilka je ključnega pomena za kakovosten videz vašega pohištva. Z osredotočenjem na bistveno, robne lepilke združujejo kompaktno zasnovo in visoko stopnjo avtomatizacije. Srce vseh robnih lepilk je sistem nanosa lepila. HOLZ-HER za vse robne lepilke vedno zagotavlja popolno rešitev za vrhunski videz robov (vse od modernih z visokim sijajem pa do debelih robnih prerezov pri masivnem lesu) s tehnologijo ničelnega spoja, ki jo dosega preko 2 različnih sistemov: sistema nanosa lepila GluJet in sistema LTRONIC z enoto za laserske robove.

Vrhunec predstavlja banka robov, ki je v celoti vgrajena v krmilni sistem. Tukaj so že tovarniško shranjeni najpogostejši koekstrudirani in naknadno prevlečeni robovi, uporabnik pa jih lahko preprosto izbere na serijskem zaslonu na dotik.

Ne glede kateri visokozmogljiv sistem izberete, je optični ničelni spoj za kupce vedno samoumeven. Ukrepajte že danes, da boste lahko dosegali trende po robovih iz masivnega lesa, furnirja, umetne mase, aluminija, Resopala, melaminske smole in drugih.

Robne lepilke