Product was successfully added to your shopping cart.
  • ADAMIK FT504 ADAMIK FT504

Odsesovalna naprava ADAMIK FT 504 HSF

Hiter pregled

Največja odsesovalna naprava primerna za odsesavanje na širokotračnih brusilkah, manjših CNC strojih, horizontalnih žagah, čelilnih žagah ali za centralno odsesavanje.

Proizvajalec: Adamik

Vrsta stroja: Odsesovalne naprave

Vrsta obdelave: Obdelava lesa Obdelava ostalih materialov

Opis izdelka

Prednost naprave napram FT 502 ( H ) je večje območje filtriranja in večja prostornina zbiralnih vreč. Napravi je priloženih 12 PVC zbiralnih vreč. Primerna je za odsesavanje večjih količin grobega prahu ter za mešani ali fini prah. Opremljena je s cevnim filtrom, ki omogoča večjo površino filtriranja. Ima zmogljiv motor z ohišjem iz litega železa in s kovinskim ventilatorjem, s tesnilom za dolgotrajno brezhibno delovanje; prednost motorja je visoka zmogljivost ob prihranku električne energije in nižjih stroških ogrevanja. Omogoča veliko zbiralno kapaciteto, ki je dvakrat večja kot pri FT 502 HSF. Ob nakupu stroja je možno naročilo vreč iz blaga z daljšo življenjsko dobo (FT 504 VHSF).

Pretok zraka: 8 900 m3/h

Moč motorja: 3,75 kW

Priključek: D = 300 mm .

Za klasične odsesovalne naprave Adamik so na voljo vreče iz različnih materialov, vsaka od njih pa predstavlja svojo prednost, tako iz dolgoročnega vidika kot tudi iz finančnega.