Product was successfully added to your shopping cart.

CNC stroji

HOLZ-HER CNC-obdelovalni centri: močne rešitve, ki vas pri konkurenci naredijo še močnejše.

Investicije v moderno CNC-tehnologijo se obrestujejo. Tako je gospodarno in natančno mogoče izdelati tudi zapleteno oblikovano pohištvo in dele. Krmilni sistemi, pogoni in programska oprema najnovejše generacije zagotavljajo skoraj neomejene možnosti.

PRO-MASTER
Prebudite potencial serije PRO-MASTER. CNC-obdelovalni centri serije PRO-MASTER navdušujejo z masivno konstrukcijo in najvišjo fleksibilnostjo. Vsi stroji PRO-MASTER so že tovarniško konfigurirani za vaše specialno področje uporabe tako, da lahko vedno računate na obsežno serijsko opremo.

EVOLUTION
Možnosti obdelave pri vertikalnih CNC-obdelovalnih centrih serije EVOLUTION so skoraj neomejene. Za obdelavo ogrodja in plošč iz masivnega lesa je na voljo izbor prijemal za masivni les. Tudi ukrivljeni deli iz masivnega lesa, sprednji deli pohištva iz MDF-plošč za lakiranje, rezkanje in vrtanje, gravure ali kompletna obdelava plošč za pulte so nadaljnje možnosti uporabe, kjer se serija EVOLUTION počuti kot doma.

DYNESTIC
HOLZ-HER je na tržišču z najnovejšo tehnologijo gnezdenja, ki omogoča učinkovito formatiranje in vrtanje na enem stroju. Največja prednost te proizvodne metode je izdelava natančno formatiranih obdelovancev, ki že imajo utor na zadnji strani in vse potrebne vertikalne izvrtine za dno predala, spojnike itd. Predvsem pa celoten proces poteka brez dodatnega manipuliranja, zaradi česar prihranite čas in vire. Osrednji del pri gnezdenju je vsekakor programska oprema, ki je popolnoma integrirana v proces obdelave. Zaradi številnih možnosti uvoza najrazličnejših modulov gnezdenja ter grafičnih uporabniških vmesnikov in vmesnikov črtnih kod imajo stroji obsežne možnosti uporabe.

CNC stroji

Izdelkov 14

Izdelkov 14