Product was successfully added to your shopping cart.

Obdelava kovin

   

Izdelki 1 do 10 od 51 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Vertikalni obdelovalni center Holz Her Evolution 7405 Connect

  V seriji Connect sta se združili podjetji Holz Her in Lamelo, ki sta ponudili napredno različico tega edinstvenega CNC stroja.
  Ecomode

 2. Vertikalni obdelovalni center Holz Her Evolution 7405 4mat

  Evolution 7405 4mat je prvi vertikalni CNC s katerem lahko kose formatirate na željene dimenzije. Tako bo kotnost vedno 100%.

 3. Vertikalni obdelovalni center Holz Her Evolution 7402

  Model 7402, poleg različnega vrtanja nudi tudi rezkanje in žaganje, zato je smotrna tehnološko posodobitev, ki je ekonomsko sprejemljiva.

 4. Formatna žaga ALTENDORF F45 Evo Drive

  Osnovna a hkrati preprosta, robustna ter lahkotna, natančna in vsestranska je žaga F 45 Evo Drive, ki je paradni konj, kakovostnih žag, proizvajalca Altendorf.

 5. Širokotračna brusilka KÜNDIG Perfect

  Širokotračna brusilka, ki omogoča ekstremno visoke hitrosti pomikov

 6. Formatna žaga ALTENDORF F45 Elmo Drive

  Mejnik brezkompromisne kakovosti in natančnosti je Altendorf z žago F45 Evo Drive postavil zelo visoko. S standardno ali celo dodatno opremo pa tako visoko, da je konkurenčni stroj zgolj in samo besedna zveza.  

 7. Formatna žaga ALTENDORF F45 Pro Drive

  Stabilna konstrukcija je osnova za dober stroj. Pro Drive pa ob tem ponuja najbolj optimalno izbiro, med enostavno uporabo in napredno tehnologijo, ki jo ponuja računalnik z zaslonom na dotik v pregledni višini.

 8. Formatna žaga ALTENDORF WA 80 X

  Najbolj natančno žaganje, lahkotno rokovanje med delom in vse-stranska uporaba se pri Altedorf-u prične z različico X, serije WA 80.

 9. Formatna žaga ALTENDORF WA 80 TE

  Prvi v razredu kompaktnih strojev za razrez, proizvajalca Altendorf je WA 80 TE, ki poleg zavidljive dodatne opreme, že v osnovi nudi elektro-motorno nastavitev glavnega agregata.

 10. Formatna žaga ALTENDORF WA 6

  Najmanjši med velikimi, je model WA 6. Zasede malo prostora, kljub temu pa je konstrukcijsko stabilen in natančen zato z njim lahko razžagujemo vse vrste materialov.

   

Izdelki 1 do 10 od 51 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5