Product was successfully added to your shopping cart.

HOLZ-HER predstavlja POWER-PIN 7605!

HOLZ-HER predstavlja POWER-PIN 7605!
Z novim POWER-PIN 7605 je HOLZ-HER predstavil kompakten stroj za avtomatsko vrtanje in vstavljanje moznikov. Ročno vstavljanje moznikov po CNC obdelavi ni več potrebno, kar ne le prihrani čas, ampak tudi poveča zanesljivost procesa.

HOLZ-HER POWER-PIN 7605

Uporabniki bodo v prihodnosti lahko lesene moznike vstavljali popolnoma avtomatsko in s tem idealno dopolnili Nesting tehnologijo. Pri tem lahko uporabniki izbirajo med classic ali dynamic izvedbo. Obe verziji se odlikujeta z inovativno tehnologijo, intuitivnim upravljanjem in kompaktno zasnovo. Medtem ko je pri POWER-PIN classic potrebno ročno nastaviti pritisni jarem na debelino materiala, se to pri dynamic različici zgodi popolnoma avtomatsko in programsko vodeno. Poleg tega se pri dynamic izvedbi globina in višina vrtanja prilagajata s pomočjo servomotorjev. Za dynamic različico so na voljo tudi možnosti, kot je praktični VISE LED indikator položaja in drugi horizontalni vrtalniki.

S POWER-PIN 7605 lahko uporabniki zabijajo moznike s prednanešenim lepilom kot tudi standardne lesene moznike z vbrizganjem lepila D1 (viskoznost 150 - 350 mPa.s.). Z dodatno opcijo je zamenjava moznikov s 6 mm na 8 mm opravljena v nekaj minutah. Dolžine moznikov, ki jih je mogoče obdelati, so 30 mm, 35 mm in 40 mm. Velika podporna miza omogoča učinkovito obdelovanje več obdelovancev drug poleg drugega, intuitiven koncept vpenjanja pa zagotavlja varno in hitro nalaganje in razkladanje. Na izbiro imamo več stopenj avtomatizacije.

Kompakten v vseh pogledih. Vse enote in posode za shranjevanje so v celoti integrirane v stroj. S prostorom le 4 m³ in izjemno nizko skupno višino 1755 mm se POWER-PIN prilega vsaki delavnici. Poleg tega pokrov stroja ponuja praktično mesto za shranjevanje obdelovancev na hrbtu prijazni višini 1215 mm. Odvisno od pretoka materiala je lahko stroj prosto v prostoru ali pa ga postavite ob steno.

Kategorija: Novice