Product was successfully added to your shopping cart.

AURIGA 1308XL zdaj kot nova varianta multi!

AURIGA 1308XL zdaj kot nova varianta multi!
AURIGA 1308XL multi je vsestranski stroj, ki lahko obdeluje najrazličnejše materiale, vključno z občutljivimi površinami. Z 11 NC servo osmi in prilagodljivostjo sistema za nanašanje lepila Glu Jet je mogoče hitro in enostavno izpolniti zahteve za obdelavo različnih materialov. Poleg tega krmiljenje osi omogoča natančno nameščanje in visoko natančnost pri ponavljanju.

Auriga 1308XL multi

Več agregatov z dosledno kakovostjo obdelave

  • Krmiljenje osi omogoča natančno nameščanje in visoko natančnost pri ponavljanju. Predhodno nastavljene profile obdelave je mogoče izbrati s krmiljenjem in zagotavljajo brezkompromisno obdelavo 1 ali 2 mm robov v svojem razredu.

Sistem IntelliSet za natančne nastavitve orodja v območju 1/100 mm

  • Tudi enote multi so opremljene s preverjenim sistemom IntelliSet. To upravljavcu omogoča, da prek interaktivnega grafičnega zaslona nastavi orodje v območju 1/100 mm, na primer za kompenzacijo debeline zaščitne folije.

Preverjen sistem nanašanja lepila: GluJet

  • Edinstvena hibridna tehnologija enote GluJet zagotavlja harmonično prepletanje lepila, robov in plošče. Sistem GluJet omogoča nemoteno uporabo lepila EVA ali PUR v obliki vložkov ali granul in je zahvaljujoč kratkemu času segrevanja le 3 minute in nizki porabi energije pri ponovnem taljenju lepila varčen z viri.

Tehnologija nastavitve fa.s.t.

  • S fa.s.t (nastavljanje v luknji) lahko z robno lepilko izvajate različne procese hkrati. Na primer, kotno kopirno enoto je mogoče inteligentno vklopiti, ne da bi stroj za postopek namestitve morali izprazniti. V povezavi s hitrimi NC servo osmi je ta postopek za vas izjemno učinkovit.  

Kategorija: Novice