Product was successfully added to your shopping cart.
  • AZR-K 800 - AZR-K 2000 S AZR-K 800 - AZR-K 2000 S

Mlini AZR-K 800 - AZR-K 2000 S

Hiter pregled

Nove oblike konstrukcije mlinov, ki so primerni za mletje tudi nelesenih materialov, ti so tudi robustnejši in učinkovitejši.

Proizvajalec: Reinbold

Vrsta stroja: Mlini

Vrsta obdelave: Obdelava lesa Obdelava ostalih materialov

Opis izdelka

Močna in inovativna oblika mlinov AZR-K se ponaša z robustno grajeno konstrukcijo in veliko količino zmletega materiala. Omogočajo drobljenje umetnih snovi, na primer ostankov prvega litja, profilov, ostankov prvega brizganja v homogen končni material brez prahu. Mlini serije RSM predhodno zdrobljen material v dvostopenjskem procesu zmeljejo na velikosti zrn do 3 mm. Premišljen dizajn v povezavi s kompaktno zgradbo ter najvišja zanesljivost zagotavljajo gospodarno mletje.

Mletje štancanih okvirjev Tetra Pak z enoosnim mlinom AZK 1000.

Štancani okvirji Tetra Pak se v določenem številu kosov nabirajo vsakih 20 sekund in jih je potrebno "pravočasno razrezati", da ne bi povzročili zastoja. Mlin AZK 1000 v določenem času zdrobi paket višine 60 mm (kar ustreza približno 120 polam 80 x 50 cm). Nastali pretočni material se iz stroja odstrani s sesanjem.

Mlin je enostaven za vzdrževanje, dobro opremljen in primeren za univerzalno uporabo. Rotor ima 50 kotnih nožev in drugo vrsto nožev za nemoteno drobljenje materiala. Serija AZK ima serijski izrez za namestitev transportnega traku za enostaven transport materiala. Hitra hidravlika zagotavlja večji pretok. Velika odprtina v ohišju mlina olajša vzdrževanje in servisiranje rotorja.